Kylie Minogue häpeää kuuluisuuttaan – nolostuu yllättävässä tilanteessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue nähtiin taannoin esiintymässä Kuningatar Elisabetin timanttijuhlan suurkonsertissa Lontoossa. Maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa albumia urallaan myynyt laulajatar on muutoin viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt 44-vuotias Kylie Minogue kertoi, ettei hän ole vieläkään täysin tottunut kuuluisuuteensa ja glamour-elämäänsä. Neitokaisen poskille nimittäin nousee puna, jos hänelle tilataan näyttävä limusiini. Naisen mukaan limusiinissa istuminen on noloa ja häpeällistä.

– Älkää lähettäkö minulle limusiinia, se on niin noloa. Joskus rakastan tätä luksuselämääni, mutta tarvitsen myös hetkiä, jolloin voin mennä kaupoille kumisaappaissa, Kylie Minogue kertoi New Review -lehdelle.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.