BB-romanssi alkamassa? Helliä hetkiä porealtaassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat eilen kauden ensimmäiset bileet, kun heidän käytössään olivat ruoan ja juoman lisäksi myös poreallas ja sauna. Illan tiimellyksessä osa asukkaista ehti jo ottamaan lähituntumaa toisiinsa.

Iltayhdeltätoista porealtaassa oli jo täysi vauhti päällä. Markuksen kivesluunapit olivat päivän puheenaihe ja poreallas oli täynnä nousuhumalassa olevaa väkeä. Hiljalleen BB-Jouko ja BB-Jonna I alkoivat lähentyä selvästi toisiaan ja lopulta Jonna nautiskeli altaan kuumuudesta ja poreista Joukon hellässä syleilyssä.

Jouko oli muutenkin illan kiinnostavin komistus, sillä Jonnan noustua altaasta Pia meni vuorostaan miehen viereen ja näytti ottavan mieheen lähituntumaa. Aivan syliin saakka Pia ei kuitenkaan uskaltautunut. Aiemmin illalla Jouko nähtiin yllättäen suutelemassa pikaisesti Millaa, joka on talossa suorittamassa salatehtävää. Miehellä riittää siis vientiä.