Huijariasukas kiusasi BB-Iidaa – sai oksentamaan

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietettiin eilen kosteita bileitä, joiden aikana asukkaat saivat alkoholijuomia sekä luvan käyttää saunaa ja poreallasta. Juhlien aikana nähtiin jo orastavaa romanssia, kun BB-Jouko ja BB-Jonna I nauttivat toistensa läheisyydestä.

Tänään asukkaat ovat poteneet heikkoa happea edellisen illan pippaloista. Erityisen huonovointinen aamusta lähtien on ollut 27-vuotias BB-Iida, joka on viettänyt yhteistä aikaa talon wc-pöntön kanssa. Isoveli otti hetki sitten tehtäväkseen krapulaisen naisen kiusaamisen näyttelijänä talossa asuvan BB-Millan avustuksella.

Isoveli pyysi salatehtävää talossa suorittavaa Millaa istumaan sohvalle makoilevan Iidan viereen. Sen jälkeen Isoveli ohjeisti naista puhumaan ällöttäviä asioita, jotka saisivat Iidan oksentamaan.

– Mä en vois kyllä juoda tossa olotilassa lämmintä tequilaa. Täällä olis myös lämmintä olutta. Mä juon aina hiilihapotonta kokista, BB-Milla kiusoitteli toveriaan jutustelun aikana.

Näyttelijä määrättiin kiusoittelun lisäksi valmistamaan Iidalle pahanmakuinen krapulacocktail. Juoma koostui laihasta karpalomehusta, ruumiinlämpöisestä vedestä ja suolasta. Milla aiheutti Iidalle pahaa oloa myös erikoisella hieronnalla ja hyppyhetkellä. Isoveljen ja Millan yhteinen tehtävä onnistui, sillä BB-Iida juoksi kesken juttutuokion vessaan oksentamaan.

– Sait Iidan oksentamaan. Nyt voit hymyillä, Isoveli kommentoi korvanappiin.