Twilight-komistus paljasti – valehteli saadakseen naisia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvissa vampyyripoika Emmett Cullenia näyttelevä Kellan Lutz tunnetaan näyttelijäntyönsä ohella myös täydellisyyttä hipovasta vartalostaan. Mies treenasi taannoin yli 11 kiloa lisää lihasta vartaloonsa Immortals-elokuvaansa varten.

Nyt 27-vuotias Kellan Lutz paljasti, ettei hän ole aina ollut rehellinen entisille tyttöystävilleen. Näyttelijäkomistuksen mukaan hän nimittäin keksi nuoruudessaan valkoisia valheita tehdäkseen vaikutuksen naisiin. Mies kertoi huijanneensa ihastuksilleen muun muuassa musiikkimakunsa.

– Olin kerran eräässä suhteessa, jossa kerroin itsestäni valkoisia valheita. Sanoin pitäväni yhdestä bändistä, vaikka oikeasti en pitänyt siitä, Kellan Lutz kertoi People-lehdelle.

Nykyään Kellan Lutz on onnellisesti parisuhteessa, sillä hän seurustelee Step Up -elokuvasta tutun Sharni Vinsonin kanssa. Yli vuoden seurustellut pariskunta pitää huolta suhteestaan muun muuassa urheilemalla yhdessä. Näyttelijäkomistuksen mukaan hänellä on todella hauskaa tyttöystävänsä kanssa.

Pohjois-Dakotassa varttunut Kellan Christopher Lutz on näytellyt useissa televisiosarjoissa, kuten Kauniit ja rohkeat, Summerland, CSI ja Heroes. Elokuvien parissa viime vuodet viihtynyt näyttelijä on nähty muun muuassa teoksissa A Warrior’s Heart, Love, Wedding, Marriage ja A Nightmare on Elm Street. Ensi vuonna hänet nähdään Tarzan-elokuvan pääosassa.