Maailman hotellien parhaat uima-altaat Top 5 – kelpaisivatko sinulle?

Matkailu · Stara.fi

Suomeen taannoin lanseerattu hotellihaku Trivago on nyt listannut maailman parhaat hotellien uima-altaat. Hotellien sijainnit vaihtelevat Alppien vuoristosta ja Aegeanmeren rannalta keskelle vilkasta Singaporea.

Parhaiden uima-altaiden yhteinen tekijä löytyy henkeäsalpaavista uima-altaista. Sivuston mukaan maailman paras hotellin uima-allas löytyy Singaporen Marina Bay Sands -hotellista.

Toiseksi paras uima-allas sijaitsee Sveitsin Adelbodenissa The Cambrian Adelboden -hotellissa ja kolmanneksi paras Thaimaan Khao Lakin hotelli The Sarojinissa. Viiden parhaan uima-altaan joukossa ovat myös Kreikan Mykonosin hotelli Cavo Tagoo ja Malediivien pohjoisatollilla sijaitseva hotelli W Retreat & Spa Maldives.