Rita Ora pelkää vessoja kuollakseen: ”Mitä sieltä nousee?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota muun muuassa How We Do (Party) -kappaleellaan. Britannian Rihannaksi tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Kurvikkaan kaunottaren yksityiselämää seurataankin tiiviisti mediassa.

Nyt Rita Ora on paljastanut kärsivänsä erikoisesta fobiasta. Neitokainen pelkää nimittäin vessoja niin paljon, että se on aiheuttanut ongelmia hänen menneissä ihmissuhteissaan. Eniten tähteä kauhistuttaa WC-tiloissa vessanpönttöjen sisältö.

– Aina kun istun vessanpytylle minusta tuntuu siltä, että sieltä nousee jotain ylös. Uskon, että sen putkistonkin täytyy alkaa jostain. Mitä sieltä siis nousee ylös? Rita Ora ihmetteli Daily Star -lehdelle.

WC-pöntön mysteeri mietityttää nuorta tähteä niin paljon, että hänen on pakko laittaa aina valot päälle vessassa käydessään. Ora kertoo haastattelussa myös eräästä tapauksesta, jolloin hän yritti käydä tarpeillaan pimeässä vessassa ja putosi sen seurauksena lattialle.

Rita Ora julkaisee debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muuassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.