Katy Perryn exä pokasi Spice Girls -tähden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Maailman menestyneimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Spice Girls esiintyi äskettäin Lontoon olympilaisten päätösjuhlassa.

Viime aikoina 40-vuotias Geri Halliwell on nähty viettämässä tiiviisti aikaa näyttelijä-koomikko Russell Brandin kanssa, joka on aikaisemmin seurustellut esimerkiksi Katy Perryn kanssa. Parin kerrotaan deittailleen Lontoon olympialaisista lähtien, jossa kumpikin esiintyi.

– Minulla on Spice Girls -kuume uudelleen, ihan kuin eläisin uudelleen vuotta 1996. Olen palavasti ihastunut Geri Halliwelliin, joten kaikki on maailmassa niinkuin sen pitäisikin olla, umpirakastunut Brand ilmoitti.

Miehen kerrotaan jättäneen entisen tyttöystävänsä Isabella Brewsterin entisen spaissaritähden vuoksi.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.