BB-Janita unohti jo kihlattunsa? Tommin sylissä porealtaassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon maanantai-iltana astellut BB-Janita on 19-vuotias Hyvinkäältä taloon saapunut tumma neitokainen, jonka siviilisääty on nykyisin ”kihloissa”. Aiemmin tällä viikolla hän avautui ihmissuhteestaan.

– Mun kihlattu on tosi mustasukkainen ja mä toivon että tää vois vahvistaa meidän suhdetta. Nyt hän voi nähdä miten mä oon täällä. Tää ihminen on sellainen, että tiätkö ne tunteet on niin voimakkaat monella eri tavalla. Me jouduttiin eroamaan hetki sitten ja oltiin kolme päivää erossa. Se oli ihan tuskaa ja sit mä pääsin takas hänen luokseen, BB-Janita kertoi Iidalle.

Parhaillaan asukkailla on menossa bileet, ja he nautiskelevat alkoholista ja toistensa seurasta porealtaassa. Kihloissa oleva Janita on nyt lähentynyt selvästi BB-Tommin kanssa, sillä kihloissa oleva neitokainen istuskelee porealtaassa bikineissä Tommin sylissä. Aiemmin Janita paljasti asukkaille, että vastaava käytös ei ole hänelle uutta.

– Mä oon ollut ennen vähän törkee suhteissa, mut nyt… Kyl totta kai riitoja on ollut ja mä osaan ärsyttää oikeesti. Oon vähän paha suustani välillä. Yhdessä vaiheessa mulla oli aina laukut eteisessä valmiina. Kyllä nyt mun osa tavaroista jäi hänen luokseen. Kyllä hän mua siellä odottaa, Janita toivoi.