Povipommin tyly tempaus – jätti poikaystävän Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkisten keskuudessa osataan jättää seurustelukumppani näyttävästi, ja monet käyttävätkin nykyään tehtävän apuna sosiaalista mediaa. Brittiläinen glamour-malli Chanelle Hayes on nyt liittynyt tähän julkkiskerhoon purkamalla suhteensa Twitter-bloginsa välityksellä.

Britannian Big Brother -ohjelmassakin taannoin nähty Chanelle suuttui poikaystävälleen Jack Tweedille, kun mies lähetti hänelle bilekuvan, jossa poseerasi blondin kaunottaren kanssa. Hayes viestitteli rakkaalleen Twitter-bloginsa välityksellä ja käski tämän nauttia seuralaisestaan. BB-kaunotar väitti vielä miehen kritisoineen hänen painoaan, ennen kuin julisti suhteen olevan päättynyt.

– Jotkut ihmiset tässä maailmassa tekevät minut sairaaksi. Ajatella, että jaoin sellaisen ihmisen kanssa melkein kolme vuotta elämästäni. Se oksettaa minua, kirjoitti Chanelle Hayes Twitter-blogiinsa.

24-vuotias Big Brother -julkkis Chanelle Hayes oli elokuussa 2009 kuolla kuolla yliannostukseen erottuaan poikaystävästään, Middlesbroughin joukkueen jalkapalloilija Matt Batesista. Rajun riidan jälkeen Hayes otti suuren määrän kipulääkettä ja joi päälle punaviiniä. Chanelle on sittemmin esitellyt muhkeaa rintavarustustaan esimerkiksi Lucy Pinderin kanssa Nuts-lehden ”Naked Babes on Holiday” -teemanumerossa.