Realitypovipommit allasbileissä – kumpi on kuumempi bikinikissa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian kohutuin realitysarja The Only Way Is Essex nähdään myös Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Hittisarjan henkilöistä on tullut seurattuja julkkistähtiä, ja paparazzit seuraavat heitä maailman ääriin.

Sarjan kaunottaret Jessica Wright ja Billi Mucklow tunnetaan tosielämän kilpasiskoina, jotka aika ajoin riitelevät keskenään. Nyt näyttelijättäret kilpailevat seksikkäimmistä lomakuvista, ja julkaisivat molemmat Twitter-blogeissaan näyttäviä bikiniotoksia. Ibizalla lomaillut Wright nähdään omassa kuvassaan pinkeissä bikineissä, kun taas Etelä-Ranskan auringosta nauttinut Mucklow ihastuttaa seuraajiaan punaisissa hapsubikineissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessica Wright hankki taannoin 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa. Billi Mucklow taas on ollut viimeaikoina otsikoissa lähinnä ihmissuhteidensa merkeissä.