BB-talon päivätehtävä tarjoaa silmänruokaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa saatiin hetki sitten päivätehtävä, joka oli varsinkin miesten mieleen. Talon naisasukkaat saivat nimittäin tehtäväksi järjestää miehille muotinäytöksen.

– Talon vähemmistönä olevat miesasukkaat kaipaavat viihdykettä syysiltoihin. Naisten on järjestettävä muotinäytös. Jokaisen naisen on esiinnyttävä vähintään kahdella eri kierroksella ja kahdella eri asukokonaisuudella. Saatte itse päättää kuinka monta kierrosta muotinäytös kestää, BB-Iida luki ohjeistusta.

– Miestuomareiden katsomopaikka on sohvaa lähimpänä olevilla penkeillä. Big Brother soittaa musiikkia catwalkille. Miehet valitsevat myöhemmin voittajan saamiensa ohjeiden mukaisesti. Voittajalle on luvassa palkinto, jota te olette odottaneet.

Naisasukkaat ryhtyivät heti spekuloimaan palkinnolla. Arvioissa liikkuivat niin bileet kuin television ja leffailta. Monet olivat sitä mieltä, että he eivät halua esitellä catwalkilla kaikkein upeimpia asujaan, vaan muotinäytös tulisi toteuttaa hassuilla asuilla.