Gossip Girl -komistus baaritappelussa – pelastui puhumalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijä-muusikko Ed Westwick tunnetaan parhaiten Chuck Bass -roolihahmostaan nuorten suosikkisarjassa Gossip Girl. Karismaattista tähteä pidetään yhtenä ohjelman kuumimpana miehenä.

Ed Westwick on seurustellut vastanäyttelijänsä Jessica Szohrin kanssa jo kolmen vuoden ajan. Nyt 25-vuotiaan näyttelijän uutisoidaan rauhoittaneen kiivaan tilanteen newyorkilaisen yökerhon edustalla. Westwick oli viettämässä ystäviensä kanssa iltaa No. 8 -baarissa, kun hän ajautui sanaharkkaan erään juhlijan kanssa bilepaikan ulkotiloissa.

Baaritappelun ainekset olivat jo kasassa, mutta Ed Westwick onnistui rauhoittamaan tilanteen ranskan kielellä. Lähteen mukaan näyttelijäkomistus ei haastanut riitaa, vaan yritti parhaansa välttääkseen orastavan nyrkkitappelun.

– Väittely muuttui todella kiivaaksi ja eräs juhlija oli valmiina tappeluun. Ed onnistui kuitenkin rauhoittamaan tilanteet. Lopulta miehet sopivat riitansa ranskan kielellä, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Gossip Girl -hittisarjan kulisseista on tullut ilmi vuosien varrella useita tapauksia, joissa ohjelman näyttelijät ovat niin sanotusti syöneet kuormasta. Sarjan näyttelijät Blake Lively ja Penn Badgley seurustelivat taannoin parin vuoden ajan. Myös Chace Crawford ja Taylor Momsen ovat muhinoineet keskenään. Leighton Meester puolestaan deittaili taannoin sarjassa näytelleen Sebastian Stanin kanssa.