Rihanna riehui kännissä – raivosi portsarille: ”Etsä tiedä kuka mä oon?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa ajauduttuaan julkiseen riitaan Joan Riversin kanssa. Diili-ohjelmasta tuttu Rivers haukkui Rihannan rakkauspuheet, mutta laulaja antoi kaksin verroin takaisin.

Nyt Rihanna on joutunut ongelmiin Lontoossa, jossa hän vietti eilen illalla railakasta ja kosteaa juhlailtaa. Bileet olivat niin vauhdikkaat, että huomattavan päihtynyt Rihanna nousi The Rose Club -yökerhon pöydälle tanssimaan sillä seurauksella, että pöytä hajosi. Pöydällä olleet shampanjapullot ja -lasit lensivät lattialle ja osa hajosi.

Välikohtauksen johdosta paikan portsari katsoi parhaaksi poistaa riehuja paikalta. Rihannan ystävät saivat kuitenkin portsarin muuttamaan mielensä, sillä tämä ei ollut ilmeisesti tunnistanut laulajaa. The Sun -lehden mukaan Rihanna ryhtyi tivaamaan portsarilta klassikkokysymystä ”Etsä tiedä kuka mä oon?!”. Lopulta tilanne rauhoittui ja seurue sai jäädä ravintolaan.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.