BB-asukas paljasti ryhmäseksikokemuksensa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään ollut rento tunnelma, kun asukkaat ovat naureskelleet toistensa vauhdikkaille jutuille. Isoveli joutui aamupäivällä hieman ojentamaan asukkaita jatkuvista sääntörikkomuksista.

Parhaillaan asukkaat istuskelevat talon terassilla ja puhe on tuttuun tapaan kääntynyt seksiin ja intiimiasioihin. Sofia vitsaili voivansa harrastaa seksiä kerralla vaikka kymmenen miehen kanssa. Keskustelun paljastuksesta vastasi tällä kertaa kuitenkin BB-Markus, joka kertoi harrastaneensa ryhmäseksiä pariinkin otteeseen.

– Laivalla oli toinen kokemus aika erikoinen. Mulla oli parhaan kaverin kanssa hytti ja se oli mennyt jo nukkumaan. Sit näin muutaman vuoden vanhemman naisen, jonka kanssa mulla oli ollut aikaisemmin juttua. Sit tuli joku 30-vuotias mies joka oli aikaisemmin yrittänyt sitä samaa muijaa, Markus kertoi.

– Sit se nainen sanoi, että kyllä mä voin teidän molempien kanssa olla. Sit mentiin mun hyttiin ja se nainen veti itsensä alasti ja meni suihkuun. Sit mekin mentiin suihkuun sen kanssa. Mä menin alakertaan ja se toinen ylös.

– Sit nainen otti mun sängyssä 30-vuotiaan ja totes, että ”Eihän tällä edes seiso. Tuleppa nuorempi tänne.” Sit mä paukuttelin sitä menemään ja se toinen katseli vieressä. Sillä oli kulli kädessä ja sanoi että ”Onhan se suomalaisen naisen p**lu kaunis.”

Tarinasta selvästi innostunut Sarah ryhtyi seuraavaksi pohtimaan kuinka hyvin asukkaat jo tuntevat toistensa intiimijutut. Samalla hän kertoi odottavansa jo kovasti uusien asukkaiden uusia juttuja.