Lastenohjelmien kohuttu teinitähti onkin bikinihottis – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen lastenohjelmista tuttu 19-vuotias televisiotähti Jennette McCurdy on aiheuttanut viime aikoina kohua esimerkiksi poseeraamalla aivan liian paljastavissa asuissa lastenohjelmien palkintogaaloissa.

Äskettäin Jennette McCurdyn asun kaula-aukko paljasti turhankin paljon nuoren tähden povea, eikä se ollut monien vanhempien mieleen. Nyt esimerkiksi i Carly -sarjasta tuttu nuori kaunotar on kuvattu Havaijilla nautiskelemassa aurinkoisesta päivästä rannalla, jossa hän muun muassa meloi surffilaudalla.

19-vuotias Jennette McCurdy on amerikkalainen näyttelijä, joka on tehnyt uraa lisäksi myös laulajana ja biisintekijänä. Hänet tunnetaan parhaiten Sam Puckettin roolista televisiosarjassa iCarly. Lisäksi Jennette on nähty esimerkiksi True Jackson ja Lincoln Heights -televisiosarjoissa.