Kellyn mekon rintamus pullisteli – täytettä riitti vaikka muille jakaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook oli vain hetken aikaa Talent-ohjelman tuomaristossa, mutta se riitti nostamaan hänet seuratuksi julkkistähdeksi. Näyttelijätär julkaisee Twitter-blogissaan usein rohkeita kuvia itsestään.

Tällä kertaa Kelly Brook nähdään omien kuviensa sijaan julkkisbileissä ikuistetuissa otoksissa muodokkaana. Kelly kuvattiin poistumassa Lontoossa sijaitsevalta Riverside Studiolta, jossa hän oli kuvaamassa Celebrity Juice -televisio-ohjelmaa. Julkkistähden rintamus sai ansaittua huomiota.

Kuva: Splash

Kurveistaan tunnettu kaunotar kertoi taannoin Look-lehdelle haluavansa olla mieluummin painavampi, koska tuntee silloin olonsa onnelliseksi. Brookin mukaan osa tytöistä on luonnollisesti hoikkia ja osa muodokkaampia. Nainen ei aio omien sanojensa mukaan laihduttaa, koska rakastaa hyvää ruokaa.

Kuva: Splash

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.