LeAnn Rimes hoitoon: ”Pitää poistua julkisuudesta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti LeAnn Rimes nousi viime vuonna otsikoihin suhdekiemuroidensa ja silikonirintojensa merkeissä. Laulaja meni naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.

Taannoin 30 vuotta täyttänyt countrytähti on nyt kirjautunut vapaaehtoisesti 30 päivää kestävään sairaalahoitoon stressin ja ahdistuneisuushäiriön vuoksi. Tähden aviomies Eddie Cibrian kertoo tukevansa vaimoaan päätöksessä ja arvostavansa hänen rohkeuttaan. Rimes itse kertoo People-lehdelle toivovansa, että hoidosta päästyään hän omistaisi paremmat eväät ja selviytymisemekanismit elämän alamäkiin.

– Tämä on se hetki, kun minun pitää hetkeksi aikaa poistua julkisuudesta ja pitää parempaa huolta itsestäni. Minua vaivaavat asiat tulevat edelleen olemaan olemassa kun palaan takaisin, mutta toivon että ne eivät haittaa minua enää niin paljon. Aion hankkia työkalut, joiden avulla kestän niitä, LeAnn Rimes kertoi lehdelle.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.