Laulajakaunotar nettikiusaajien uhriksi – haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti LeAnn Rimes yllätti vastikään faninsa ilmoittamalla tulevasta vieroitushoidostaan. Laulajakaunotar aikoo pitää kuukauden tauon viihdemaailmasta huonovointisuuden ja stressin takia. Juuri kolmekymppisiään viettänyt Rimes haluaa aloittaa uuden vuosikymmenensä täysin terveenä naisena.

Nyt LeAnn Rimes on noussut otsikoihin tuoreen oikeusjupakkansa merkeissä. Poptähti nimittäin syyttää kahta naista hänen puhelimensa salakuuntelusta, ja nauhan levittämisestä verkossa. Laulajattaren mukaan hän on joutunut naisten törkeän kiusaamisen kohteeksi, koska salakuuntelijat ovat hänen aviomiehensä Eddie Cibrianin ex-vaimon Brandi Glanvillen faneja.

Saippuaoopperatähti Eddie Cibrian jätti lastensa äidin ja vaimonsa Brandi Glanvillen popkaunottaren takia. LeAnn Rimesin väitteiden mukaan naiset salakuuntelivat hänen puheluaan eräänä yönä ja julkaisivat henkilökohtaisen nauhan verkossa. Naiset myös kirjoittivat tekaistuja valheita laulajattaresta, jonka mukaan nettihaukut ovat asettaneet hänet negatiiviseen valoon. Tapauksesta uutisoi TMZ-sivusto.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.