Rihanna haluaa legendaariseen mafiaelokuvaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna nousi aiemmin tässä kuussa otsikoihin yksityiselämänsä merkeissä. Laulaja paljasti avoimessa televisiohaastattelussa rakastavansa yhä entistä poikaystäväänsä Chris Brownia, joka pahoinpiteli hänet sairaalakuntoon vuonna 2009.

Nyt kaunottaren kerrotaan haluavan osan tulevasta Arpinaama-elokuvasta. Rihannaa kiinnostaa biletyttö Elvira Hancockin rooli, jota alkuperäisessä vuoden 1983 elokuvassa näytteli Michelle Pfeiffer. Poppari mieltää roolin itselleen sopivaksi, sillä hänen mielestään siinä saa olla ”rehennellä reilusti”.

Universal Pictures -studiot kehittävät parhaillaan uusintaversiota Al Pacinon tähdittämästä klassikosta. Siinä Tony Montana -roolihahmon tyylinen huumediileri tuodaan tälle vuosituhannelle. Raikulityttönä tunnettu poppari voi hyvinkin olla varteenotettava ehdokas tulevaan elokuvaan, sillä ainakin hänen kasvonsa koristavat harva se päivä lehtiä bileotoksineen.

– Rihanna rakastaa Arpinaamaa. Jotkut hänen musiikkivideoidensa hahmot perustuvat Michellen Elvira-roolihahmoon. Hän tietää kaikki vuorosanat ja on omaksunut jopa hahmon kävelytyylin täydellisesti, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.