BB-asukkaat alkavat turhautua: ”Minkä v**un takia me ollaan täällä?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat jaettiin sunnuntaina kahteen osaan, kun valehäädetyt passitettiin kolmestaan talon tehtäväalueelle. Siellä kolme naisasukasta on joutunut viettämään leirielämää jo parin päivän ajan hissukseen, sillä muut asukkaat eivät saa tietää heidän olevan siellä.

Varsinaisen BB-talon puolella asukkaat ovat jo aiemmin oireilleet, koska heille ei ole tarjottu juuri mitään mielekästä tekemistä tai ajankulua. Asukkaiden itse keksimät ajankulut on kielletty kerta toisensa jälkeen. Tänään samat tunnelmat levisivät myös valehäädettyyn kolmikkoon. Erityisesti BB-Sarah on suivaantunut siihen, että heidän täytyy viettää päiväkausia leirielämää ja olla hiljaa.

– Nyt pitäis saada jotain, minkä ansiosta täällä ollaan odoteltu! Sarah ihmetteli.

– Joo skumppaa! Mä meen pyytämään nyt heti skumppaa, Iida innostui.

– En mä halua mitään skumpaa, Sarah valitteli.

– Haluatpas, Iida vastasi.

– En halua! Ei oo pakko juoda jos ei halua, Sarah korotti ääntään.

Iida ja Johanna lähtivät kohti päiväkirjahuonetta ja Sarah jäi masentuneena asuntoautoon. Pian hänkin lähti katsomaan miten tapaaminen Isovelin kanssa onnistuisi.

– Mä tuun henkiseksi tueksi. Mut en mä mitään skumppaa halua. Ei mua skumppa kiinnosta. Mä haluan tietää minkä v**un takia me olaan täällä hiljaa! Jotain motivaatiota edes, Sarah raivosi.

Samaan aikaan varsinaisen talon puolella asukkaat pohtivat samoja asioita.

– Jos ne haluavat tähän jengiin jotain lisäenergiaa, niin kahvia kiitos, asukkaat toivoivat.