Kelly Brook keimaili rannalla – kamera tallensi kuumat bikinikurvit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Nyt neitokainen on viettänyt aikaansa Malibun rannalla, eikä luonnollisestikaan malttanut olla poseeraamatta siellä kameralle. Muodokas kaunotar verhoutui ruudulliseen bikiniasuun, joka toi esille hänen kurvinsa. Kellyn Twitter-blogissa julkaistuissa kuvissa tähti nähdään myös suloisessa t-paidassa, jonka rintamuksessa lukee ”1979 Malibu”.

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.