Kiefer Sutherlandin uutuussarja Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiefer Sutherlandin tähdittämä uutuussarja Kosketus (Touch) alkaa Suomessa MTV3-kanavalla tiistaina 9. lokakuuta. Draamasarja yhdistää tiedettä ja tunnetta, ja sen pääosissa nähdään 24-sarjasta tuttu tähti Kiefer Sutherland sekä Tappava ase -elokuvista tuttu Danny Glover.

Sarjan on luonut muun muassa Heroes-sarjaa työstäyt Tim Kring. Vastaavat tuottajat ovat Peter Chernin ja Katherine Pope. Kosketus-sarjan päähenkilönä nähdään yksinhuoltajaisä Martin Bohm, jonka on vaikeaa saada yhteyttä poikaansa Jakeen. Perheen äiti on kuollut New Yorkin 9/11-terrori-iskussa, eivätkä isä ja poika ole toipuneet tragediasta. Huomaavainen, älykäs ja pojastaan huolestunut Martin on yrittänyt kaikkensa poikansa suhteen.

Jake ei puhu, ei osoita tunteitaan, eikä anna kenenkään koskettaa itseään. Jakella on kuitenkin erikoinen kyky: hän pystyy aistimaan näkymättömiä yhteyksiä ihmisten, asioiden ja tapahtumien välillä. Jakella on pakkomielle numeroihin, ja hän kirjoittaa pitkiä numerorimpsuja muistivihkoihin ja kännyköihin. Kun Martin alkaa vähitellen ymmärtää poikansa outoja kykyjä, katsojat imaistaan mukaan juoneen joka liittyy koko maailmamme kohtaloon.