Toimintatähti on oikea sankari – The Rock hyökkäsi rikollisten kimppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson on tullut tunnetuksi erityisen vauhdikkaista elokuvarooleistaan, joissa raamikas komistus on niittänyt mukavasti menestystä. Taannoin hän teki paluun myös wrestling-kehiin vuosien tauon jälkeen.

Nyt toimintatähti on osoittanut ansaitsevansa arvonimensä myös tosielämässä. Dwayne Johnson oli The Fast and the Furious -elokuvasarjan kuudennen osan kuvauksissa FBI-agentin roolivaatteissa, kun hän huomasi ryhmän huppareihin pukeutuneita nuoria yrittämässä murtautua kuvaustyhmän pakettiautoihin.

Johnson tajusi mistä on kysymys ja lopetti kuvaukset kesken taistelukohtauksen. Tähti lähti rynnäköimään kohti varkaita, huutaen ja heiluttaen samalla roolihahmonsa FBI-virkamerkkiä. Varkaat säikähtivät ja pakenivat tyhjin käsin.

– Se oli hauskaa. The Rock näytti toimintasankarilta koska hänellä oli päällään luodinkestävät liivit ja kädessään FBI-virkamerkki. Yhtäkkiä alkoi kuulua ammuskelun ääniä ja tämä kytäksi pukeutunut jättiläinen juoksee heitä kohti. Ne tyypit pelästyivät pahimman kerran ja juoksivat karkuun, kuvausryhmästä kerrotaan.

Dwayne ”The Rock” Johnson on amerikkalainen näyttelijä ja wrestling-tähti, joka teki alunperin läpimurtonsa showpainijana. Monet muistavat hänet lähinnä näyttelijänä televisiosarjoista ja elokuvista. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Vuonna 2013 The Rock nähdään elokuvissa Pain and Gain ja Fast and the Furious 6.