Seksikäs poptähti esitteli pienokaisensa – tietysti bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittimiesten mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva poptähti Una Healy synnytti esikoisensa 13. maaliskuuta. Hän onnistui salaamaan raskautensa syyskuuhun saakka. Healy meni kesäkuussa naimisiin rugby-pelaaja Ben Fodenin kanssa.

Nyt 30-vuotias Una Healy on esitellyt faneilleen Aoife-tyttövauvansa uima-allaskuvissa. Neitokainen nähdään otoksissa narubikineissä pitelemässä suloista esikoistaan sylissään. Onnellinen äiti näytti nauttivan vesileikeistä puolivuotiaan tyttärensä kanssa hotellin uima-altaassa.

– Allasaika! Pikkuinen uimarini, Una Healy kirjoitti Twitter-blogissaan kuvatekstissä.

Irlantilaissyntyinen Una Healy tunnetaan Britanniassa parhaiten The Saturdays -yhtyeen jäsenenä, vaikka hän on yhtyeensä ainoa ulkomainen jäsen. 13-vuotiaasta saakka musisoinut ex-kitaristi soitti useissa bändeissä ja teki Irlannissa myös menestynyttä soolouraa ennen pestiään The Saturdays -yhtyeeseen vuonna 2007. Vuonna 2010 hänet rankattiin Brittilehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 19. Unalla ja hänen kihlatullaan on kaksi koiraa.