Julkkisten hämmentävät kauneusvinkit: ”Silmärajaukset tussilla”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Hollywoodin A-luokan tähdet pitävät tunnetusti hyvää huolta ulkonäöstään, ja heillä on usein varaa kalliisiin erikoishoitoihin. Julkkikset turvautuvat silti välillä hyvinkin yksinkertaisiin kauneusnikseihin. Nyt Cosmopolitan-lehti on listannut niistä oudoimmat.

The Amazing Spiderman -elokuvassa hurmannut Emma Stone ei pysty allergiansa takia käyttämään useita ihonhoitotuotteita. Näyttelijätär joutuukin tämän vuoksi turvautumaan greipinsiemenöljyyn, jos haluaa kosteuttaa kuulasta ihoaan. Neito kertoo ihastuneensa tuotteeseen niin, että taputtelee sitä iholleen päivin ja öin.

Miljoonien fanien ihannoima laulajatar Taylor Swift kuuluu nuoriin tyyli-ikoneihin. Popparilla on omalaatuinen tapansa tehdä silmärajaukset, jota hän ei kylläkään suosittele kenellekään. 22-vuotias julkkis nimittäin piirsi kerran lentokoneessa matkustaessaan rajaukset tussia käyttäen.

Kurvikuningatar Kim Kardashianin iho kuultaa useissa paparazziotoksissa virheettömän kauniina. Neito kuoriikin vartaloaan usein sokerin avulla, koska se saa hänen mukaansa ihon hehkumaan. Realitytähti sekoittaa sokeria muun muassa suihkugeelinsä joukkoon.

Jude Lawin ex-naisenakin tunnetun näyttelijättären Sienna Millerin kauneuskikkaa voi hyvällä syyllä kutsua omalaatuiseksi. Vaaleaverikkö sai nimittäin pieleen menneen hiustenvärjäyksen ansiosta käsiinsä vihertävän hehkun, jonka poistamiseen käytti ketsuppia.

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon äänestetty Jennifer Aniston pitää itsensä nuoren näköisenä vaseliinin avulla. Tähti levittää voidetta lusikallisen verran molempien silmiensä alle estääkseen silmäryppyjä muodostumasta. Neidon vinkeissä voi olla perää, sillä 43-vuotias kaunotar näyttää aina yhtä raikkaalta.