Maria Sharapova on jälleen sinkku – purki kihlauksensa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tennismaailman kauneimmat naiset ovat nousseet viime aikoina yhä useammin otsikoihin myös viihdelehtien puolella. Näihin kaunottariin kuuluu myös venäläinen Maria Sharapova, joka on yksi historian näyttävimmistä tenniskaunottarista.

Nyt 25-vuotiaan neitokaisen kerrotaan eronneen poikaystävästään Sasha Vujacicista. Tennitähti purki vastikään kihlauksensa koripalloilijan kanssa. Sharapova julkisti uutisen U.S. Open -kilpailuissa voitettuaan ottelun Mallory Burdettea vastaan.

– Olemme olleet erossa kevään lopusta lähtien. Nautimme paljon yhdessäolosta, mutta aikataulujemme vuoksi oli todella vaikea viettää aikaa yhdessä, kertoi Maria Sharapova E! Online -sivustolle.

Tenniskaunotar huomauttaa olevansa yksityinen ihminen, joka ei halua revitellä elämänsä tapahtumia julkisuuden valokeilassa. Hän kuitenkin myönsi suhteen loppumisen jälkeisen ajan olleen ”haastavaa”. Neito pitää ex-poikaystäväänsä edelleen ystävänään.

Sharapova ja Vujacic alkoivat tapailla toisiaan jo vuonna 2009. Pariskunta eteni kihloihin asti, ja Maria sai mieheltä hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen. Säteilevän kaunis neitokainen on tehnyt urheilijan uransa lisäksi mallintöitä. Hänet on nähty muun muassa Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja Niken, Princen ja Canonin mainoksissa.