Tappajahai ajautui rantaan – tämä näky pelotti kokenutta kalastajaakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet muistavat yhä 80-luvulla suureen suosioon nousseet Tappajahai-elokuvat, jotka saivat miljoonat ihmiset pelkäämään kuollakseen meressä uimista. Tänäkin vuonna valkohait ovat aiheuttaneet lukuisia kuolemantapauksia uimarannoilla ympäri maailmaa.

Nyt Yhdysvalloissa on yllättäen ajautunut rantaan suurikokoinen valkohai. Massachusettsin osavaltiossa kalastaja löysi rantakivikolta noin neljä metriä pitkän hain. Kalastaja kertoi Splash Newsille tapaamisen olleen adrenaliinia nostattava, vaikka hai olikin selvästi kuollut.

Kuva: Splash

Taannoin kalastajat saivat saaliikseen Los Angelesin edustalta Tyynestä valtamerestä 365 kiloa painavan hain. 25 kilometrin päässä rannikolta napattu jättiläinen tuotiin maihin julkkisten suosimassa Marina del Reyn satamassa, jossa se keräsi suuren huomion.

Kuva: Splash