Televisiotähden avioero tuli kalliiksi – ex-vaimolle 30 miljoonaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Frasier-hittisarjan päätähti Kelsey Grammer on kiistellyt viime aikoina raha-asioista entisen vaimonsa Camille Grammerin kanssa. Pariskunta oli naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi viime vuonna muun muuassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia.

Nyt entisen Playboy-mallin Camille Grammerin uutisoidaan saavan 30 miljoonaa dollaria, eli noin 24 miljoona euroa, erorahoja. Entisen avioparin yhteisen omaisuuden uskotaan olevan yli 60 miljoonaa. TMZ-sivuston mukaan Camille tulee saamaan puolet omaisuudesta, sillä heillä ei ollut avioehtoa.

Monien mielestä Camille Grammer ansaitsee kymmenien miljoonien erorahansa, sillä Kelsey Grammer oli vuonna 1997 ennen avioliiton solmimista rahaton. Tähtinäyttelijä tuhlasi miljooniaan muun muuassa huumeisiin ja luksuselämään. Camille-vaimo muutti televisiotähden elämän rauhallisempaan suuntaan, jotta Kelsey pystyi keskittymään täysillä työntekoon.

Neljästi naimisissa olleella Kelsey Grammerilla on viisi lasta ja yksi lapsenlapsi. Hänen toinen avioliittonsa strippari Leigh-Anne Csuhanyn kanssa kesti vain vuoden verran, sillä televisiotähden mukaan nainen oli väkivaltainen. Entinen vaimo muun muuassa uhkasi näyttelijää aseella. Nykyään mies on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa. He saivat kesällä ensimmäisen yhteisen lapsensa, jonka nimeksi tuli Faith Evangeline Elisa.