Vuoden nainen riisui kaiken – alastonkuva päätyi lehteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajakaunotar Lana Del Rey nousi aiemmin tänä vuonna kuuluisuuteen Born to Die -hittialbumillaan. Indie pop -tyylistää musiikkia esittävä tähti työstää parhaillaan uusia biisejä, jotka hän julkaisee marraskuussa.

Provokatiivisista kappaleistaan ja omaperäisestä tyylistään tuttu 25-vuotias Lana Del Rey poseeraa nyt tähänastisen uransa ehkä rohkeimmissa kuvassa. Laulajakaunotar nähdään British GQ -lehden tuoreimman numeron kannessa vailla rihmankiertämää, vain jalat ja hiukset strategisten paikkojen peittona. Lehti on myös nimennyt Lanan vuoden naiseksi.

Lana Del Rey vastaanotti viime yönä palkintonsa lehden gaalassa, jossa laulajattaren lavalle kutsunut Boy George vertasi häntä Marilyn Monroeen. Lana kommentoi kiitospuheessaan lehden kuvauksia.

– Meillä oli upeat kuvaukset Monacossa ja sain kerrankin olla tekemässä mielenkiintoista haastattelua. Silloin muistin miksi rakastan laulamista ja miksi haluan ryhtyä kirjoittajaksi, tähti kertoi.

New Yorkissa asuva Lana Del Rey on saanut suitsutusta Born to Die -albuminsa myötä muun muuassa Glee-laulajatar Lea Micheleltä ja Harry Potter -päätähti Daniel Radcliffeltä. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia. Lana Del Ray palkittiin taannoin BRIT Awards -gaalassa kansainvälisen läpimurtonsa ansiosta.