Johnny Deppin 13-vuotias tytär poptähdeksi? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp erosi äskettäin pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Julkkistähdillä on yhteinen 13-vuotias teinitytär Lily-Rose Depp, joka on tähän saakka pysytellyt poissa julkisuudesta.

Viisi vuotta sitten vanhemmat kuitenkin vihjasivat, että Lily-Rose tulisi seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja ryhtymään poptähdeksi. Vielä ura ei ole käynnistynyt. Vanessa aloitti oman musiikkiuran 14-vuotiaana ja hän kertoi aiemmin toivovansa tyttärensä aloittavan uran häntä aikaisemmin. Lily-Rose voi siis levyttää jo lähiaikoina.

Nyt Lily-Rose on kuvattu Los Angelesissa shoppailemassa koiratarvikkeita yhdessä ystävänsä kanssa.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Parasisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut pariskunta on yrittänyt salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.