Viasatin elokuvakanavat avautuvat viikonlopuksi – hittileffoja ilmaiseksi

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna Viasat Film -elokuvakanavat ovat vapaassa katselussa perjantaista sunnuntaihin. Viikonlopun aikana on mahdollista katsoa yhteensä kuuden elokuvakanavan ja viiden HD-elokuvakanavan ohjelmistoa.

Viasat Film -elokuvakanavat ovat katsottavissa kaapeli- ja laajakaista-tv -talouksissa. Luvassa on suosittuja animaatioita, komedioita ja seikkailuja. Viikonlopun aikana esitettäviä elokuvia ovat Tintin seikkailut, Smurffit, Morsiusneidot, Fright Night, Piiat, Titaanien taistelu, Autot 2, Fast & Furious 5, Pirates of the Caribbean – vierailla vesillä, Bad Teacher, The Tourist, Midnight in Paris ja Date Night.

– Tänä vuonna olemme tuoneet jopa neljä uutta HD-leffakanavaa ja sen lisäksi sopimukset suurimpien elokuvayhtiöiden kanssa mahdollistavat maailman parhaiden ensi-iltojen esittämisen. Toivomme, että viikonlopun aikana mahdollisimman moni pääsee nauttimaan ensiluokkaisista leffaelämyksistä, kertoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Viikonlopun aikana kanavien katseluun ei tarvitse erillistä katselukorttia. Teräväpiirtolähetyksistä pääsevät nauttimaan kaikki kaapelikatsojat, joilla on vastaanottimessaan HD-viritin. HD-kanavien näkyvyydessä saattaa olla operaattorikohtaisia eroja. Lisätietoja saa omalta operaattorilta.