Brad Pitt osti Angelina Jolielle oman ampumaradan ja asearsenaalin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta vannoi taannoin, etteivät he sinetöi suhdettaan. He yllättivät kuitenkin faninsa aiemmin tänä vuonna, kun Brad Pitt kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

Elokuussa uutisoimme Brad Pittin ostaneen morsiamelleen häälahjaksi 315.000 euron arvoisen rannekellon. Pittin anteliaisuus ei kuitenkaan ole loppunut siihen, sillä nyt supertähti on sijoittanut liki 316.000 euroa Angelinan uuteen lahjaan – ikiomaan ampumarataan ja aseisiin.

Lähteet kertovat Angelina Jolien nauttivan ampumisesta, ja pariskunta aloittikin seurustelun raskaasti aseistetun Mr & Mrs Smith -elokuvan kuvauksissa vuonna 2005. Ampumarata rakennetaan pariskunnan ökytilalle Etelä-Ranskaan, ja se tulee sisältämään myös ihmisen muotoisia maalitauluja.

Pariskunnan tulevat häät jännittävät tuskin ainakaan Angelina Jolieta, sillä nainen sanoo jo kolmannen kerran tahdon. Hän oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa. Lukuisten Hollywood-kaunottarien kanssa aikoinaan heilastellut Brad Pitt solmi avioliiton Jennifer Anistonin kanssa, joka päättyi surullisen kuuluisasti pettämiskohuun. Liitto kariutui, kun mies tapasi tämänhetkisen avopuolisonsa Jolien yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.