Teinipoppari katuu: ”Olin todellinen ämmä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

X Factor –televisio-ohjelma on tuonut julkisuuteen paljon uusia tähtiä, ja yksi heistä on 19-vuotias brittilaulajatar Cher Lloyd. Teinityttö oli vuonna 2010 yksi Britannian puhutuimmista julkkiksista muun muuassa rohkean pukeutumisensa vuoksi.

Nyt Cher Lloyd katuu huonoa käytöstään, jota neitokainen osoitti uransa alussa. Teini-ikäinen laulajatar sai paljon palstatilaa Britanniassa kiukuttelulla ja ihmisille ilkeilyllä. Kypsynyt kaunotar yrittääkin lämmitellä kotimaansa yleisöä uudelleen anteeksipyynnöillään.

– Olin todellinen ämmä, myönnän sen. Olin aggressiivinen ja kukkoileva. Rakensin itsestäni tietynlaisen persoonan, ja sitten minun täytyikin selvitä siitä ja koota jäljelle jääneet palaset, kertoo Cher Lloyd The Sun -lehdelle.

Lloydin omien sanojen mukaan neito ei ole tunnistaa itseään parin vuoden takaisista otsikoista. Hän myöntää olleensa aiemmin melkoinen painajainen. Poppari luuli pahimmassa vaiheessa koko maailman olevan häntä vastaan, eikä antanut ollenkaan haastatteluja medialle.

Cher Lloyd teki läpimurtonsa vuonna 2011, kun esikoissingle Swagger Jagger oli hitti erityisesti tähden kotimaassa Britanniassa. Kansainvälistä läpimurtoa ei tullut, vaikka Lloyd kiinnitettiin Simon Cowellin Syco-levymerkille. Parhaillaan Cher Lloyd yrittää tehdä uraa Atlantin toisella puolella Yhdysvalloissa Want U Back -singlensä parissa. Viime vuonna Cher oli kohuotsikoissa ihmissuhteensa merkeissä, kun poikaystävä Karim Roundin kerrottiin pettäneen poptähteä tarjoilijan kanssa.