Justin Bieberistä tehdään vegaania: ”Yritetään epätoivoisesti käännyttää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen poptähti Usher asetti äskettäin jäihin riitaisan huoltajuuskiistansa ex-vaimonsa Tameka Fosterin kanssa, koska hänen poikapuolensa kuoli vesiskootterionnettomuudessa. Fosterin 11-vuotias lapsi Kyle Glover irrotettiin hengityskoneista, koska perheellä ei ollut varaa sairaalamaksuihin eikä Usher suostunut niitä maksamaan.

Nyt Usher yrittää ohjata suojattinsa, poptähti Justin Bieberin, ruokailutottumuksia hyväksi katsomaansa suuntaan. Mies on itse pitkään ollut vegaani, ja haluaakin kadanalaisen teinipopparin poistavan eläinkunnan tuotteet ruokavaliostaan.

– Usher vierailee muutamissa vegaaniravintoloissa New Yorkissa. Hänen mielestään se on terveellisin tapa elää, ja hän rakastaa kyseistä ruokaa. Hän yrittää epätoivoisesti saada Bieberin samalle dieetille, koska uskoo sen energisoivan tähteä, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Kiinteästä vartalostaan tunnettu 33-vuotias Usher on kiinnittänyt enemmän huomiota terveyteensä, kun hänen isänsä kuoli sydänkohtaukseen vuonna 2008. Poptähti haluaakin välittää tärkeän viestin nuorelle Bieberille, joka viettää rankkaa kiertue-elämää. Vielä teini-idoli ei ole käännytysyrityksistä lämmennyt, mutta hän on kuitenkin kuunnellut mentorinsa viestin kunnioittavasti.

Kyle Gloverin kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui heinäkuussa Lanier-järvellä Atlantassa, kun vesiskootteri törmäsi poikaan ja hänen 15-vuotiaaseen naispuoliseen ystäväänsä. Huhujen mukaan vesiskootteria ajoi 38-vuotias Jeffrey S. Hubbard, joka on Usherin perheystävä. Vesiskootterin kerrotaan osuneen Kyle Gloveria päähän, minkä jälkeen hänet todettiin aivokuolleeksi.