Teinitähti yllätti: ”Haluan myydä musiikkiamme avaruuteen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilaisen One Direction -poikabändin poplaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Nuorten naiskaunottarien ympäröimän Horanin isä on huolissaan pojastaan, sillä 18-vuotiaan popparin alkoholin käytön kerrotaan riistäytyneen käsistä.

Nyt Niall Horan kertoi haaveilevansa siitä, että One Direction tulee olemaan maailman ensimmäinen bändi, joka on myynyt musiikkiaan avaruuteen. Teinitähti toivoo yhtyeen saavuttavan tavoitteen kymmenen vuoden päästä. Horanin mukaan he haluavat avaruusolioiden kuuntelevan poppareiden musiikkia.

– Haluan avaruusolioiden ostavan levyjämme. Toivon, että olemme kymmenen vuoden päästä ensimmäinen musiikkia ulkoavaruuteen myynyt bändi. Mielestäni se on yrittämisen arvoista ja toteuttavissa, Niall Horan kertoi Sugarscape-sivustolle.

Teinitähden 20-vuotias kollega Louis Tomlinson vitsaili, että bändin jäsenet ottaisivat yhteyttä 30 Seconds To Mars -rock-yhtyeeseen avaruustavoitteessaan.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.