Dominica Westling nautiskeli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka ruotsalainen kaunotar Dominica Westling kuvattiin keikistelemässä bikineissä Yhdysvalloissa, Miami Beachilla. Sittemmin neitokainen on ikuistettu samoissa maisemissa useammankin kerran, mutta toki hieman eri asussa.

Nyt maisemat ovat samat, ja Dominican yllä nähtiin tyylikkäät mustat bikinit, joita koristivat eri kokoiset valkoiset pallot. Erityisesti neitokaisen bikinipeppu näytti saavan paparazzien huomiota osakseen.

23-vuotias ruotsalainen mallikaunotar Dominica Westling nousi taannoin otsikoihin, kun hänen ja urheilutähti Shaqin suhde päätyi yllättäen julkisuuteen. Parin väitettiin harrastaneen nettiseksiä keskenään. Seksiskandaali nosti Dominican tunnettuutta, ja sittemmin hän on ollut mukana esimerkiksi Melissa Joan Knows Best -realityohjelmassa.