Kanye West räppää Kardashianin seksivideosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista julkisista tempauksistaan. Hän aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa rynnätessään lavalle humalapäissään ja pilatessaan kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen.

Realitytähti Kim Kardashianin kanssa seurusteleva Kanye on tähän asti pysynyt hiljaa tyttöystävänsä vuonna 2007 julki tulleesta seksivideosta, mutta on nyt avannut suunsa aiheesta. Artistin uudella Clique-singlellä hän nimittäin viittaa olevansa ylpeä Kimin kohua aiheuttaneesta videosta.

– Syön aamupalaa Guccissa. Tyttöni on supertähti omalla kotivideollaan, Kanye räppää.

Artisti viittaa kappaleessa Kim Kardashian: Superstar -nimeen, jolla realitytähden kotipornoelokuva julkaistiin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Kanye West mainitsee musiikissa nykyisen tyttöystävänsä. Räppäri tunnusti aikaisemmin keväällä Kardashianille rakkautensa Theraflu-kappaleella.

Kanye West ja Kim Kardashian ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Kanyen uusi levy Cruel Summer julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.