Räppäri pelasti pyöräonnettomuuden uhrin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Hate It Or Love It -hittikappaleen esittäjä on saanut myös kaksi Grammy-ehdokkuutta. Nyt kohuräppärin uusin projekti on mennyt mönkään.

The Game nähtiin alkuviikosta suorittamassa sankaritekoa Los Angelesissa. Räppäri oli keskiviikkoaamuna ajamassa studiolta kotiinsa, kun hän huomasi pyöräonnettomuuteen joutuneen miehen makaamassa kasvot asfaltilla. The Game pysäytti autonsa tarkistaakseen onko kaatunut kunnossa, ja soitti hätänumeroon huomattuaan miehen olevan tajuton.

The Game pysytteli miehen vierellä ambulanssin tuloon asti. Poliisien mukaan onnettomuuden uhri on parhaillaan sairaalassa paranemassa vammoistaan. Poliisit myös varmistavat TMZ-nettisivulle, että The Game todellakin oli hälytysnumeroon ensimmäisenä soittanut ihminen. Räppäri kommentoi auttaneensa, koska hän haluaisi että hänelle tehtäisiin samoin jos hän olisi vastaavanlaisessa tilanteessa.

Viime vuonna The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.