Suosikkikoomikko vaihtaa naisia kuin sukkia – taas uusi kaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Viime aikoina hänen on kerrottu viettäneen aikaa Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa. Pariskunnan suhteen kerrottiin vastikään syventyneen.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, ettei Brand ole kokonaan kuopannut naistenmiehen vinkeitään. Mies on nimittäin nähty jälleen uuden kaunottaren kanssa romanttisilla deiteillä Suffolkissa, Britanniassa. Koomikko kutsui naista ”rakkaaksi Amykseen”.

Pari nautti tunnelmallisesta piknik-hetkestä, jonka jälkeen tähti vieraili daaminsa kanssa energiaparannusta kauppaavassa puodissa. The Sun -lehden mukaan Brand saapui seuralaisensa kanssa The Angel -hotellille, ja he livahtivat yläkertaan yhdessä. Miehen ystävän mukaan pari on tuntenut toisensa jo kauan.

Uusi seuralainen ei välttämättä tule yllätyksenä Geri Halliwelille, jonka kerrotaan keskustelleen koomikon kanssa vakavasti suhdeasioista. Lähde kertoo parin ottaneen etäisyyttä toisiinsa, koska Brand ei halua vielä sitoutua. Halliwellin kerrotaan olleen myös vaikeaa sietää huumorimiehen jatkuvaa flirttailua muille naisille.

Internetissä liikkui äskettäin huhuja, joiden mukaan 37-vuotias tähti olisi kuollut Sveitsin Alpeilla. Russell Brand kuitenkin kiisti nopeasti huhut Twitterissä, ja tyylilleen sopivasti hän heitti aiheesta vitsiä. Mies totesikin Twitter-blogissaan perienglantilaiseen tyyliin, että on parempi peruuttaa tehty maitotilaus. Kyseissä maassa maitomies toimittaa nimittäin maidot suoraan kotiovelle.