Selena Gomezin mekko ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ensi vuonna valkokankailla nähdään odotettu Spring Breakers -elokuva, jonka päätähtiä ovat nuoret näyttelijäkaunottaret Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson ja Rachel Korine. Entiset teinitähdet esiintyivät vastikään Venetsian filmifestivaaleilla, jossa elokuva esitettiin ensimmäisen kerran.

Nyt Spring Breakers -elokuvan naistähdet nähdään upeissa, punaisella matolla ikuistetuissa kuvissa. Näyttäviin leninkeihin pukeutuneet Selena Gomez ja Vanessa Hudgens ovat varttuneet Disney-vuosistaan naisellisiin mittoihin. Myös siniseen iltaunelmaan sonnustautunut Ashley Benson käänsi katseita kurvikkaalla vartalollaan.

Spring Breakers -elokuva kertoo biletystä rakastavista lukiotytöistä, jotka joutuvat kaltereiden taakse epäonnistuneen ryöstöyrityksen takia. Valehtelevat viettelijät -sarjastakin tunnettu Ashley Benson paljasti äskettäin, että elokuvan ohjaaja Harmony Korine ei halunnut näyttelijättärien laihtuvan kuvauksia varten. Mies halusi nuorten naisten kroppien näyttävän hieman pulleilta, sillä kukaan jatkuvasti alkoholia litkivä ei ole täydellisessä kunnossa.