Tyttöbändiläinen kurvikkaana nettikuvassa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi viime vuosien menestyksekkäimmistä tyttöyhtyeistä, brittiläinen Girls Aloud, ilmoitti noin kolme vuotta sitten hajoavansa. Bändin jäsenet, Sarah Harding, Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh, ovat kuitenkin jatkaneet uraansa muun muuassa sooloalbumeilla.

Nyt 30-vuotias popkaunotar Kimberley Walsh on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän esittelee Strictly Come Dancing -tanssiasuaan. Vaalea ja kurvikas julkkistähti on upea ilmestys punaisessa mekossa, joka paljastaa hänen treenatun keskivartalonsa.

Kuva: Twitter

Walsh paljasti taannoin, ettei hän pidä lainkaan dieeteistä. Popkaunotar ei halua näännyttää itseään, vaan pitää vartalonsa kunnossa aktiivisella liikunnalla. Tähden mukaan hän piti aikoinaan takamustaan valtavana, mutta nykyään hän kantaa sitä mukanaan ylpeänä.

Musikaaleissakin esiintynyt Kimberley Walsh toimii muun muuassa Puma-merkin mainosmallina. Hän on seurustellut jo seitsemän vuoden ajan Justin Scottin kanssa. Äskettäin neitokainen kertoi, että hän haaveilee jo avioliitosta rakkaansa kanssa. Walsh on maailman seksikkäimmäksi poppariksi valitun Cheryl Colen hyvä ystävä.