Rocktähti tukee alastomana juhlinutta kohuprinssiä: ”Haluan bailata Harryn kanssa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan. Mies vaikuttaa nykyisin Beady Eye -yhtyeessä.

Nyt Liam Gallagher on antanut lausunnollaan tukensa nakukuvakohussa ryvettyneelle prinssi Harrylle. Las Vegasin bileyön jälkeen levinneet alastonotokset saivat rokkarin vaikuttumaan brittikuninkaallisen bailutyylistä niin paljon, että mies haluaa lyöttäytyä tämän seuraan juhlimaan.

– Haluan bailata prinssi Harryn kanssa. Hän on cool. Jos olisin itse punatukkainen prinssi ja kolmas kruununperimysjärjestyksessä, olisin joka ilta kännissä alasti. Vain ihan huvikseni, kertoi Liam Gallagher Female First -sivustolle.

Rokkarin kerrotaan suosivan muutoinkin julkkisseuraa bilettäessään. Äskettäin mies juhli maustetyttöjen Geri Halliwellin, Emma Buntonin, Melanie Brownin ja Melanie Chisholmin kanssa Lontoon olympialaisten avausseremonian jälkeisen esiintymisen jälkeen. Rankasta rokkielämästä tunnetun miehen voi olla tosin vaikea löytää sopivaa klubia, sillä hän on omien sanojensa mukaan saanut porttikiellon kaikkiin Lontoon baareihin.

Oasiksen hajottua Liam Gallagher perusti muiden bändin jäsenten kanssa uuden Beady Eye -yhtyeen. Yhtyeen jättänyt Noel Gallagher taas julkaisi oman soololevyn. Beady Eye -yhtyeen esikoisalbumi Different Gear, Still Speeding ilmestyi vuonna 2011. Railakkaista päihdevuosistaan jonkin verran rauhoittunut Liam Gallagher keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan.