Hollywood-pariskunta meni pikavauhtia naimisiin!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijät Ryan Reynolds ja Blake Lively rakastuivat toisiinsa The Green Lantern -elokuvan kuvauksissa noin vuosi sitten. Pariskunta on onnistunut pitämään yksityiselämänsä piilossa julkisuuden valokeilasta, mutta nyt heidän viikonloppuinen hääseremoniansa on tullut julki.

Hollywood-pariskunta meni nimittäin naimisiin sunnuntaina Etelä-Carolinan Charlestonissa. Lähteen mukaan näyttelijöiden häät pidettiin iltapäivällä Boone Hall Plantationissa. Ryan Reynolds ja Blake Lively juhlistivat ikimuistoista päiväänsä ystäviensä ja perheensä ympäröiminä.

Huhujen mukaan Gossip Girl -kaunottaren hyvä ystävä, Florence Welch, esitti häissä kolme kappaletta. Tanssilattian tunnelmaa ylläpiti myös tiskijukka, joka soitti tuoreimpia hittejä pariskunnan juhlissa, People-lehti uutisoi.

Ryan Reynolds on ollut aiemmin naimisissa elokuvatähti Scarlett Johanssonin kanssa. He olivat aviossa kahden vuoden ajan. Blake Livelylle avioliitto on ensimmäinen. Neitokainen seurusteli taannoin Leonardo DiCaprion kanssa, mutta suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Lively on seurustellut myös Gossip Girl -vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa.