Anna Puun muodonmuutos yllätti – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Anna Puu tekee parhaillaan paluuta musiikkimarkkinoille pitkän tauon jälkeen. Samalla hänen uusi tyylinsä on paljastunut, kun paluusinglen kansikuva julkaistiin. Anna Puu on nimittäin nykyisin punatukkainen laulajatar.

Annan kolmas albumi Antaudun ilmestyy 26. lokakuuta, ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään Kolme pientä sanaa. Kappaleen ovat säveltäneet Egotripistä tuttu Knipi ja Jukka Immonen. Singlen on sanoittanut Anna Puustjärvi yhdessä Samae Koskisen kanssa.

Kolme pientä sanaa kuullaan ensimmäistä kertaa radioaalloilla huomenna keskiviikkona, kun Anna kiertää eri radiokanavien haastatteluissa. Anna Puu julkaisi nimeään kantavan debyyttialbuminsa vuonna 2009. Toinen albumi Sahara ilmestyi keväällä 2010.