Anger Management -tähti Charlie Sheen raivostui iPadille – heitti seinään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen on tehnyt paluun uuden komediasarjansa myötä. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen on niittänyt uutuussarjalla suurta menestystä.

Raivonpurkaustensa merkeissä pari vuotta sitten mediassa runsaasti esillä ollut Sheen on nyt myöntänyt menettävänsä yhä edelleen aika ajoin malttinsa. Hän kertoi Metro-lehdelle raivostuneensa taannoin iPadilleen, koska ei saanut siirrettyä siihen musiikkia tietokoneeltaan.

– Viimeksi raivostuin toden teolla noin viikko sitten. Vihaan joitain Applen tuotteita. Okei, kaikkia niitä. Steve Jobs oli nero ja hän muutti maailmaa, mutta fakta on että et saa siirrettyä musiikkia suoraan laitteiden välillä ja se tekee minut vihaiseksi, Charlie Sheen kertoi Metro-lehdelle.

– Siispä otin Ipadin ja heitin sen… En tiennyt kuinka aerodynaaminen se oli. Sitähän voisi käyttää vaikka aseena. Laite törrötti seinästä. Applelle oli hyvä uutinen se, että laite toimi täydellisesti sen jälkeenkin.

46-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.