Kanye West katseli Kimin seksivideota – harrasti samalla seksiä muiden kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista julkisista tempauksistaan. Hän aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa rynnätessään lavalle humalapäissään ja pilatessaan kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen.

Räppäri kertoi äskettäin uudella Clique-singlellään olevansa ylpeä tyttöystävänsä Kim Kardashianin seksivideosta. Vasta nyt julkisuuteen on tullut tieto siitä, kuinka ylpeä mies kyseisestä pornopätkästä oikeastaan onkaan. Ennen tähtiparin seurustelua miehen kerrotaan nimittäin katselleen videota aina, kun hän halusi päästä tuhmalle tuulelle.

TMZ-sivuston lähteen mukaan mies katseli seksivideota, kun hän harrasti seksiä muiden naisten kanssa. West syttyi kurvikaunottaresta siis jo nähdessään hänen sekstailevan ex-poikaystävänsä Ray J:n kanssa. Miehen voi sanoa olevan erittäin lääpällään Kardashianin perheen prinsessaan, sillä hän yritti vuonna 2009 jopa rikkoa Kimin suhteen Reggie Bushiin.

Kanye West ja Kim Kardashian ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Kanyen uusi levy Cruel Summer julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.