Räppäri himoitsee vanhempia puumanaisia: ”Ikä on fetissini”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositusta N.E.R.D. -kokoonpanosta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös soolouralla menestynyt hiphop-tähti Pharrell Williams on julkaissut yhteissinglejä useiden artistien kanssa. Äskettäin mies duetoi yhdessä kaapista tulleen Mikan kanssa Celebrate -kappaleella.

Nyt räppäri on itsekin tullut eräällä tavalla kaapista ulos, sillä hän paljasti viimein himoitsevansa vanhempia naisia. Malli ja muotisuunnittelija Helen Lasichanhin kanssa kihloissa oleva musiikkitähti tunnusti haastattelussa syttyvänsä voimakkaista puumanaisista, joilla on elämänkokemusta. Fetissi juontaa juurensa miehen nuoruuden kokemuksesta, joka avasi hänen silmänsä.

– Menetin neitsyyteni, kun olin 16-vuotias. Hän oli vanhempi kuin minä, ja ikä on ollut fetissini siitä lähtien, kertoo Pharrell Williams Female First -sivustolle.

39-vuotias Pharrell Williams on tuottajaduo The Neptunesin toinen osapuoli. Mies on tuottanut lukuisia menestysalbumeita, joihin lukeutuu muun muassa Justin Timberlaken ensimmäinen sooloalbumi Justified. Omalla soolourallaan mies on julkaissut albumin In My Mind. Hän kuuluu myös Kanye Westin ja Lupe Fiascon kanssa Child Rebel Soldier -nimiseen yhtyeeseen.