Avril Lavignen muodonmuutos järkyttää – kuin ilmetty Skrillex! Vertaa kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne yllätti taannoin faninsa, kun hän kertoi kihlautuneensa Nickelback-yhtyeen keulahahmon Chad Kroegerin kanssa. Puoli vuotta seurustellut pariskunta piti suhteensa piilossa julkisuudelta ennen ilouutista.

Nyt Avril Lavigne on esitellyt uuden tyylinsä New Yorkissa järjestetyssä Abbey Dawn By Avril Lavigne -malliston esittelytilaisuudessa. Neitokainen kunnioitt

i vaatemerkkinsä tilaisuutta leikkaamalla päänsä sivun kaljuksi ja värjäämällä hiuksensa sateenkaaren väreihin. Muodonmuutoksen tuloksena kanadalaispoppari muistuttaa erehdyttävästi poptähti Skrillexiä. Ja vain toinen heistä on mies.

Kuva: Splash

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off-suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen rakastui vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.