Shokkikäänne: BB-Janita on lähtenyt Big Brother -talosta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman tuotantotiimi on vahvistanut, että eräs asukkaista on tänään poistunut BB-talosta. 19-vuotias asukas jätti kilpailun kesken omasta halustaan.

Kyseessä oleva BB-Janita on itse puhunut avoimesti lopettamisesta jo useita kertoja, ja taannoin hän ansaitsi asukkaille myös rangaistuksen kokeiltuaan sääntöjen vastaisesti BB-talon hätäuloskäyntiä. Hän kertoi muille olleensa tuolloin lähdössä talosta, mutta ”ei päässyt ulos”.

Viime yön kosteissa bileissä Janita teki lähempää tuttavuutta erityisesti Joukon kanssa, mutta ei kuitenkaan saanut mieheltä kaipaamaansa vastakaikua. Tänään Janita poistui BB-talosta päiväkirjahuoneen kautta. Kerroimme eilen kuinka Janitan kihlattu ilmoitti Facebookissa purkaneensa kihlauksen. Samaan aikaan neitokainen itsekin epäili suhteensa päättyneen talon tapahtumien seurauksena.