Facebookissa vaaditaan: Jaajo Linnonmaa takaisin radioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen radiotähti Jaajo Linnonmaa lopetti taannoin pitkän ja menestyksekkään uransa radioaalloilla. Linnonmaa juonsi Radio SuomiPOP -kanavan Aamulypsyä kuuden vuoden ajan, ja uippusuositun ohjelman viimeinen lähetys kuultiin 23. joulukuuta 2011.

Menestyksekkään uran lopettaminen sai ansaitsemansa tunnustuksen, kun Jaajo valittiin taannoin jo kolmannen kerran Vuoden radiojuontajaksi. Nyt Facebookissa vaaditaan Jaajon paluuta radioon. Vaatimukselle on perustettu oma ryhmä ”Jaajo takaisin radioon”, joka on saanut nopeasti jo yli 15.000 jäsentä. Jaajo on itsekin kommentoinut vaatimuksia.

– Pelaaminen kiinnostaa edelleen, jos oikea seura ja pelikaverit löytyy, mutta tämän hetkinen sopimukseni pitää minut tiukasti Lapissa. Ensi vuosi on avoin ja tämän kamppanjan myötä olen vielä vahvemmin sitä mieltä, että lajin vaihtoa minun ei tarvitse miettiä, Jaajo totesi ryhmässä julkaistussa viestissä.